Пішов з життя Андрій Олегович Макарін, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики

19 жовтня 2021, 11:12

   З сумом повідомляємо, що 18.10.2021 року на 56-му році відійшов у вічність кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Макарін Андрій Олегович.

   Це був талановитий педагог, який вмів донести складні речі простими словами, порядна та добра людина, професіонал своєї справи.
   Народився 6 вересня 1966 року в с. Таценки Обухівського району Київської області.
   У 1983 р. закінчив середню загальноосвітню школу № 116 м. Києва. В цьому ж році поступив на перший курс ветеринарного факультету Української сільськогосподарської академії, яку закінчив у 1988 році.
   З 1988 р. по 1991 р. працював у Всесоюзному науково-дослідному інституті гігієни пестицидів полімерних та пластичних мас на посадах старшого лаборанта, інженера та старшого інженера.
   Упродовж 1992–1995 рр. А.О. Макарін навчався в очній аспірантурі на кафедрі терапії і клінічної діагностики НАУ під керівництвом доктора ветеринарних наук професора В.Ю. Чумаченка. В 1999 р. успішно захистив дисертацію на тему: «Природна резистентність хворих на кетоз корів та новонароджених телят» за спеціальністю 16.00.01 – діагностика і терапія тварин та здобув науковий ступінь кандидата ветеринарних наук.
   З 1991 р. А.О. Макарін працював в Національному аграрному університеті. Спочатку – на посаді молодшого наукового співробітника держбюджетної наукової теми кафедри паразитології та тропічної ветеринарії; з 1994 р. – на посаді асистента, а з вересня 2001 р. – доцента кафедри терапії і клінічної діагностики.
   Під керівництвом А.О. Макаріна виконано понад 30 дипломних робіт студентами ОКР «Спеціаліст» та 17 магістерських робіт студентами ОС «Магістр».
   Багато років був наставником академічних груп студентів.
   Макарін А.О. автор та співавтор понад 50 наукових і навчально-методичних праць, зокрема трьох навчальних посібників.
   Викладав дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» та «Превентивні технології забезпечення здоров’я собак і котів».  
   У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних.
   Світлий добрий спомин про Андрія Олеговича назавжди залишиться в серцях співробітників та колег.
 
Вічна пам'ять.
Царство Небесне.
 
 
 
Колектив кафедри терапії і клінічної діагностики
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook