Запрошуємо до участі у Міжнародній науковій конференції «ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ 21 СТОЛІТТЯ»

19 жовтня 2021 року

 Шановні колеги!

Факультет ветеринарної медицини і Науково-дослідний інститут здоров’я тварин 11 листопада 2021 року проводить Міжнародну наукову конференцію «Глобальні виклики ветеринарної медицини 21 століття».

Організаційний комітет запрошує науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів і студентів факультетів ветеринарної медицини взяти участь у роботі конференції, що буде проведена у очно-дистанційному форматі.

З метою своєчасної підготовки програми конференції просимо до 5 листопада 2021 року подати в організаційний комітет (кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, завідувач кафедри, доцент Іщенко В.Д., професор Духницький В.Б., доцент Деркач І.М.) теми доповідей, прізвища, ім’я та по-батькові доповідачів і керівників роботи із зазначенням посади, наукового ступеня і вченого звання, а також тези доповідей. Просимо вказати спосіб представлення матеріалів на конференції (виголошена доповідь на засіданні чи публікація тез у електронному збірнику матеріалів конференції). Для іногородніх та іноземних учасників конференції буде надано можливість дистанційної участі у конференції із приєднанням до роботи конференції через платформу Cisco Webex Meetings (посилання для дистанційної участі буде надіслано на вказані у реєстраційній формі електронні адреси учасників конференції).
Посилання на реєстраційну форму https://forms.gle/tbuP4Wxz2Nr9epZ7A

Збірнику з матеріалами конференції буде присвоєно ISBN та УДК. Розмір організаційного внеску становить 30 грн. Кожен зареєстрований учасник отримає електронний збірник та іменний електронний сертифікат (номер сертифікату відповідатиме алфавітному покажчику авторів у збірнику матеріалів конференції).

Просимо врахувати наступне. У зв’язку із необхідністю дотримання вимог щодо попередження поширення коронавірусної інфекції, до очної участі у конференції учасники допускаються за умов представлення сертифікату вакцинації або результатів тесту ПЛР, проведеного не пізніше ніж за 5 діб до дати проведення конференції.

Конференція буде проведена у вигляді пленарного та секційних засідань.
Голова пленарного засідання – директор НДІ здоров’я тварин, доктор ветеринарних наук, доцент Голопура С.І., секретар – доцент Бойко Г.В.
Секція 1. «Глобальні виклики ветеринарної науки, освіти і практики», керівник секції – доктор ветеринарних наук, професор Духницький В.Б., секретар секції – доцент Немова Т.В.
Секція 2. «Студентська наука», керівник секції – доктор ветеринарних наук, доцент Журенко О.В., секретар секції – доцент Деркач І.М.

Запрошення

Кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook