Команда факультету ветеринарної медицини – переможці легкоатлетичного кросу «Золота осінь»

19 жовтня 2021 року
м. Київ, НУБіП України
   19 жовтня у рамках 65-ї Спартакіади студентів НУБіП України відбувся легкоатлетичний крос «Золота осінь». У змаганнях взяло участь 77 хлопців і 37 дівчат із 13-ти структурних підрозділів університету. Кожна команда мала складатися із 5-ти чоловіків і 3-х дівчат. Жінки долали дистанцію у 750 м, а чоловіки – 1500 м. Для старту учасники були розділені на шість груп до 20 осіб у кожній. Спочатку стартували дівчата, а потім хлопці.
 
     В індивідуальному заліку серед дівчат призові місця розподілилися таким чином: бронзовою призеркою стала представниця факультету тваринництва і водних біоресурсів Сніжана Жигайло, срібло і золото відповідно вибороли студентки факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Марія Сердюкова і Софія Гармаш.
     Серед хлопців перше місце посів Андрій Попадін (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології), другим став Назар Мануков (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), а третє місце виборов представник ННІ ЕАЕ Костянтин Турчик, лише на одну секунду випередивши Максима Бондарєва (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), який прийшов першим у своєму забігу.
 
     Підсумовуючи результати командних заліків, на першому місті факультет ветеринарної медицини, другу сходинку посів гуманітарно-педагогічний факультет, а третю – факультет конструювання та дизайну.


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook