Співробітники факультету ветеринарної медицини взяли участь у XIII Міжнародній виставці LABComplEX

22 жовтня 2021 року
На чолі з деканом факультету ветеринарної медицини, академіком Миколою Цвіліховським, співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, зокрема завідувач кафедри, професор Віктор Томчук, пофесор Ігор Калінін і доцент Валерій Цвіліховський, взяли участь у XIII Міжнародній виставці LABComplEX, яка проходила 19-21 жовтня 2021 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Київська область, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1.


Компанії-учасники виставки: Вента Лаб, Сок Трейд, Алсі Хром, ХЛР, Біонікс Лаб, ПРОБІОВЕТ, INTERTECH Corporation, АЛТ УКРАЇНА ЛТД, Біола, Віватек, Інтегрейтед медікал груп, IDEALAB, Токіо Боєкі, БІОТРЕЙС-ГРУП та інші.

 
Компанії-учасники на своїх стендах представили новинки лабораторного обладнання, контрольно-вимірювальні прилади, комплексні рішення, необхідні для оснащення медичних та ветеринарних лабораторій, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструментарій та витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи і реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг та багато іншого.

 

 
Співробітники факультету ветеринарної медицини на виставці ознайомилися з загальними теоретичними відомостями про сучасні методи лабораторного аналізу в області хроматографічних, біохімічних, імуноферментних та ПЛР-досліджень. У рамках програми виставки було проведено аналіз представленого на ринку України обладнання та обговорені питання співпраці ветеринарного факультету з постачальниками лабораторного, медичного та ветеринарного устаткування.


Також співробітники факультету ветеринарної медицини взяли участь в конференції «Лабораторні дослідження, як інструмент забезпечення епізоотичного благополуччя та безпеки харчових продуктів», де ознайомилися з питаннями нагляду за протимікробною резистентністю зоонозних та коменсальних бактерій в Україні, міжнародного підходу з управління в сфері біобезпеки та біозахисту в мікробіологічних лабораторіях, сучасними підходами до лабораторного контролю якості та формування імунної відповіді на введення різних типів вакцин.

Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook