Кафедра терапії і клінічної діагностики – учасник Міжнародного симпозіуму з лабораторної діагностики

20 жовтня 2021 року

 Співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики, доцент Тетяна Немова та старший викладач Тетяна Палюх взяли участь у роботі  Міжнародного симпозіуму з лабораторної діагностики, який проходить  19-21 жовтня 2021 року у с.Березівка Київської області.

У  програмі Міжнародного симпозіуму  передбачені науково-практичні конференції, круглі столи, семінари з актуальних тем лабораторної медицини, ветеринарної медицини, стандартизації та метрології, екології, фармацевтики, науки та освіти.  

Т.Немова та Т.Палюх взяли участь у роботі  науково-практичної конференції  «Сучасні підходи до менеджменту медичних лабораторій та якості лабораторних послуг».  Окрім того, ознайомились із експозицією XIII Міжнародної виставки  LABComplEX, у рамках якої представлені новинки в галузі лабораторних досліджень,  високотехнологічне обладнання для лабораторій, лабораторні меблі, лабораторний та хімічний посуд, хімічні реактиви та витратні матеріали, тест системи, спецодяг, засоби індивідуального захисту, дезінфекція, мобільні лабораторії, системи обробки даних, програмне забезпечення, тощо. Налагодили контакти із представниками компаній, які представляють експозиції виставки з питань забезпечення лабораторій  ветеринарного спрямування.
Загалом, програма Міжнародного симпозіуму є цікавою, насиченою та актуальною, відображає тенденції розвитку лабораторної медицини та суміжних спеціальностей в реаліях сьогодення.
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики
Тетяна Немова
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook