ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ З МАГІСТРАМИ НА МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ LABCOMPLEX

22 жовтня 2021 року
м. Київ, Міжнародна виставка LABComplEX

19-21 жовтня 2021 року проходить головна подія лабораторної індустрії України – XIII Міжнародна виставка LABComplEX, яку відвідали магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». Виїзне заняття провели викладачі кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Ольга Прядко, Ольга Самойліченко, Тетяна Розбицька, Юлія Слива та Леонора Адамчук.

Щорічна міжнародна виставка LABComplEX являє собою інтегрований проект, який збирає в виставкових павільйонах представників науки і бізнесу, оскільки в рамках заходу не тільки проходить науково-практична конференція з майстер-класами та дискусією, але й найбільша в Україні професійна виставка новинок у сфері лабораторної діагностики з презентаціями обладнання, інноваційних технологій і розробок.

   
   

Метою Виставки в умовах стрімких активних євроінтеграційних процесів є:

  • підвищення кваліфікації фахівців галузі;
  • міжнародний обмін досвідом з колегами;
  • побудова довгострокових ділових відносин між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання та технологій і спеціалістами в галузі лабораторних досліджень;
  • впровадження інноваційних науково-технічних рішень у більшість галузей промисловості України;
  • сприяння розвитку галузі в цілому.

   
   

Під час виїзного заняття в рамках виставки було відвідано конференції, семінари, круглі столи, які кожен обрав за своїм інтересом згідно спеціальності та актуальні майстер-класи на діючому обладнанні, а саме у кожного з нас була можливість протестувати обладнання, дізнатися про практичні нюанси його використання, отримати поради досвідчених колег та звичайно ж викладачів.

Всім відомо, що теоретичний матеріал краще засвоюється, якщо він підтверджується практично виконаною роботою, тому впродовж відвідування виставки магістри виконували завдання, для ефективнішого засвоювання знань, що отримують в аудиторіях факультету.

Після відвідування всі були сповнені емоцій та  хочеться частіше мати змогу пов’язувати теоретичні матеріали з практичною діяльністю.

 

 

Магістри 1 року навчання

 кафедри стандартизації та 
сертифікації с/г продукції

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook