Єднаймось, бо ми того варті!

21 січня 2022 року

Соборність українських земель має велике історичне значення, спирається на споконвічну мрію українців про власну незалежну, соборну державу і є результатом складного і довготривалого процесу її формування.

День Соборності України, це знамення подія, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно – Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.

У коледжі проведено низку заходів, спрямованих на вивчення та розуміння сучасною молоддю значення цієї події. Висловлюючи свою солідарність із загальнодержавними та загальноміськими акціями, студентство і викладачі (за ініціативи студентської ради коледжу) поєдналися «Ланцюгом Єдності». У бібліотеці коледжу організовано виставку, присвячену Дню Соборності. Під керівництвом художнього керівника Наталії Шмарко студенти коледжу та учні Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України Ірпінської міської ради Київської області створили відеовітання із сурдоперекладом. Також відбулися кураторські години, лекції-бесіди – це стало змістовним екскурсом в історію нашої держави.

Це свято нагадує, що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Пишаймося, що ми Українці!

Андрій Сиротенко, 

заступник директора з виховної роботи


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook