Запрошуємо на відкриту лекцію з дисципліни "Гігієна харчових продуктів" доцента Таран Т.В.

25 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ГІГІЄНА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»

31.03.22 для студентів ОС «Магістр» 4 року навчання (спеціальність 211) на першій парі о 8:30 год. відбудеться відкрита лекція доцента Таран Т. В. з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» на тему: «Санітарно-гігієнічні умови отримання високоякісного молока».

Посилання на лекцію:

https://meet186.webex.com/meet/pr27434567035 

 Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook