РУХАЄМОСЬ ВПЕРЕД – НЕ ЗУПИНЯЙМОСЯ НА ДОСЯГНУТОМУ!

3 жовтня 2022 року

     Робоча група на чолі з гарантами освітньо-професійних програм ОС «Бакалавр» (Наталія Прокопенко – доктор с.-г. наук, професор, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві) і ОС «Магістр» (Михайло Сичов – доктор с.-г. наук, професор, завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного) продовжує працювати над трансформаціями задля поліпшення якості вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

   Михайло Сичов представив проєкт можливих варіантів складової компоненти кваліфікаційних робіт ОС «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», оскільки ключовим завданням онлайн зустрічі робочої групи було оновлення і модернізація методичної бази.

   Після обговорення основних цілей проведеної зустрічі, розмова учасників засідання продовжилася у форматі «запитання-відповідь» стосовно актуальності обраних тематик, повноти розкриття поставленої проблематики, використання наукового апарату тощо.

 

    В цілому, зустріч виявилася плідною, оскільки обговорення поставлених завдань призвело до одностайної думки учасників заходу щодо продовження руху в даному напрямку.

    Підбиваючи підсумки вдалого вирішення поставлених завдань, гаранти ініціювали наступні зустрічі-обговорення з адміністрацією і колективом вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, результатом яких мають бути методичні рекомендації щодо оформлення і написання модернізованих кваліфікаційних робіт ОС «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

     Далі більше…

Анна Лихач
професор кафедри біології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook