На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск магістрів

28 листопада 2022, 20:42
   25 листопада на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам магістратури. 64 магістри, які навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримали сьогодні свої путівки у життя.
   З вітальним словом до усіх присутніх звернувся проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності нашого університету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже студенти одного з найкращих факультетів університету отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом НУБіП України. Вадим Миколайович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Він вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет та побажав від імені ректора та ректорату університету усім випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
 
 
   До вітального слова доєднався також декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко. Він своїми словами підтвердив важливість обраної професії, адже завдяки високій якості продукції фахівець-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва і рибництва може забезпечити населення якісними продуктами харчуванням, від якого залежить здоров’я населення, особливо у нинішній не простий для нашої країни час. Руслан Володимирович побажав не забувати про рідний університет і стати гордістю факультету тваринництва та водних біоресурсів у найближчі роки.
   Хорошою традицією стало нагородження студентів-активістів факультету почесними грамотами і подяками. За високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті факультету та університету відзнаки отримали 12 випускників.
 
   Після привітань проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк та декан факультету Руслан Кононенко вручили дипломи усім випускникам, а 20 з них отримали диплом з відзнакою.
 
 
 
 
   З вітальними словами виступили голови Екзаменаційних комісій – академік НААН України Микола Сахацький та професор Василь Туринський. Своїми студентськими спогадами та планами на майбутнє поділились студенти-випускники Марія Рудь, Лисавета Стародубець, Дмитро Неданчук. Усі вони висловили слова щирої вдячності рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів своєї держави.
 
  
   Від імені усіх кураторів з вітальним словом виступив доцент кафедри аквакультури Вадим Марценюк. Серед іншого, він побажав випускникам бути достойними синами і дочками нашої країни та з гордістю нести звання випускника НУБіП України
 
   Підводячи підсумок декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що дуже приємно, що наш колектив розвивається, з кожним роком кількість працевлаштованих за фахом випускників збільшується і дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє після нашої спільної Перемоги.
 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook