Організацію освітнього процесу на факультеті ветеринарної медицини розглянуто на черговому засіданні старостату

2 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   1 березня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, впродовж лютого кафедрами факультету забезпечувався освітній процес у дистанційному режимі. Безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету проведено підвищення кваліфікації керівників та фахівців підрозділів державного контролю Держпродспоживслужби України і лікарів приватної ветеринарної практики. Кафедра хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка провела навчально-практичний семінар для кінологів силових структур України та майстер-клас з набуттям ними сучасних практичних навичок щодо надання службовим собакам первинної ветеринарної допомоги і застосування безпечних методів гемотрансфузії. На факультеті було проведено День відкритих дверей в якому взяли участь понад 200 учасників з усієї України. Також, було проведено атестацію аспірантів та перевірку готовності кафедр до очного навчання здобувачів вищої освіти. Співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів інформацію до старост студентських груп, що з 6 березня виходять на очне навчання здобувачі вищої освіти 1, 2 і 6 курсу та магістри на базі ОС Бакалавр. Закликав студентів до активної роботи в період очного навчання.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на проведені олімпіади з дисципліни «Біологія» 22 березня, дисциплін спеціальностей «Ветеринарна медицина» 28-29 березня та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» 30 березня. Звернув увагу окремих здобувачів вищої освіти на заборгованості за навчання.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях вчасної подачі додаткових балів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Акцентував увагу здобувачів на дотримані маскового режиму в зв’язку з коронавірусом підчас очного навчання.

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх працювати системно, бути єдиними, підтримувати постійний зв’язок з усіма учасниками освітнього процесу, допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook