МАРІЯ ХВЕДЧУК – новообрана голова ССО ФВМ

13 травня 2023, 17:48
ФВМ НУБіП України

   11 травня 2023 р. відбулися вибори на посаду голови сенату студентської організації факультету ветеринарної медицини. Цьогоріч кандидатом (і, як вже відомо, переможницею) на посаду голови студентської організації факультету була Хведчук Марія, студентка 3 курсу 7 групи.

   Здобувачі вищої освіти факультету мали змогу подати заявки на голову ССО ФВМ до 21 квітня, а 11 травня з 9:00 до 17:00 год. прийти і проголосувати. Можна сказати, що наші студенти не прогадали з вибором і нас чекають цікаві зміни в житті факультету.

   Марія є однією із найактивніших студенток нашого факультету. Вона виконувала обов'язки ССО ФВМ. Також вона не пасе задніх і в навчанні – неодноразова учасниця конференцій, олімпіад та наукових конкурсів.

   Тож, студентство та керівництво факультету вітає новообрану голову Сенату студентської організації факультету ветеринарної медицини Хведчук Марію і бажає їй повністю розкрити свої лідерські якості, зробити багато цікавих і важливих звершень на новому посту та бажаємо її здоров’я, сил, впевненості, терпіння, здійснення всіх задуманих планів, а також підтримки і гідної команди!

Вітаємо!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook