I етап Фестивалю студентської науки 2023 відбувся в ННІ неперервної освіти і туризму

12 травня 2023 року

    Щороку весною Національний університет біоресурсів і природокористування України урочисто відкриває важливий для студентів Фестиваль студентської науки. Відповідно до наказу № 309 від 05.04.2023 р. ректора С.М. Ніколаєнка був проведений перший етап XII «Фестивалю студентської науки – 223», де були представлені результати досягнень студентських наукових гуртків на своїх веб-сторінках.
     На Фестивалі було представлено 6 студентських наукових гуртків, які функціонують в ННІ неперервної освіти і туризму.


   Оцінювали надбання та досягнення наукових гуртків високопоставлені члени журі, що включало в себе представників Спілки молодих вчених НУБіП України: Антон КОШЕЛЬ (факультет землевпорядкування, голова комісії), Наталія ГРИЩЕНКО (факультет тваринництва та водних біоресурсів), Олена НАГОРНА (факультет аграрного менеджменту); Ради аспірантів: Максим БУР’ЯНЧУК (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Олексій КОНОНЕНКО (агробіологічний факультет); Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічних працівників ННІ неперервної освіти і туризму: доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина КУДІНОВА та старший викладач кафедри публічного управління, менеджмену інноваційної діяльності та дорадництва Володимир СИЗОН.
      Варто зазначити, що наукові гуртки постійно розвиваються, урізноманітнюють види своєї діяльності, застосовують інноваційні технології та сучасні методи пізнання для того, щоб як найкраще розкрити свій потенціал та представити на високому рівні результати своєї діяльності, активно пуьлікуються, приймають участь у конкурсах накових робіт та олімпіадах, що знайно підвищує їх фаховий рівень.
   За підсумком І етапу Фестивалю студентської науки 2023 року в ННІ неперервної освіти і туризму журі визначило наступне в сумарному підсумку:
    І місце виборов студентський науковий гурток «Аротурист» (староста – Ангеліна ШЕЛЕСТЮК; науковий керівник – к.е.н., доц. Ірина КУДІНОВА), підсумковий середній бал 102.


    З нетерпінням чекаємо II етапу Фестивалю, який визначить переможця та відбудеться 18.05.2023 р. із нагоди відзначення 125-річчя Університету та Дня науки.


Тетяна Ковтун,
голова Ради молодих вчених
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook