ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ У ФОКУСІ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

19 травня 2023 року

     18 травня 2022 р. за головуванням Руслана Кононенка відбулося засідання вченої ради присвячене життєдіяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів.

       Відкриваючи засідання, Руслан Кононенко привітав усіх членів вченої ради з Всесвітнім днем вишиванки, відмітивши, що вишиванка це наша з вами ДНК і вона нагадує нам про наші коріння, нашу ідентичність. Наповняє гордістю за нашу культуру, незламність, мужність. Це не просто традиційний одяг, це символ, який втілює в собі дух нашого народу, мудрість, любов до рідного краю, до його звичаїв і традицій.

      Також він зауважив, що незважаючи на складні умови, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань.

      Руслан Кононенко зазначив що засідання відбувається у переддень святкування 125-річчя НУБіП України і з цієї нагоди співробітники факультету були відзначені почесними грамотами та подяками: д. с.-г. н., професор Гетя А.А., д. с.-г. н., професор Кулібаба Р.О., к. б. н., доцент Рудик-Леуська Н.Я., к. с.-г. н., доцент Голубєва Т.А., ., к. с.-г. н., доцент Кононенко І.С., ., к. с.-г. н. Хоменко М.О., диспетчер деканату Домбровська О.О. до участі в нагородженні був запрошений проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк.

 

      Також були відмічені керівники наукових гуртків: “Технологія виробництва яєць і м’яса птиці” – д. с.-г. н., професор Прокопенко Н.П. та “Генетика тварин” - д. с.-г. н., професор Костенко С.О.

      Потому перейшли до розгляду питань порядку денного. Перше питання про присвоєння вченого звання професора кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, доктору с.-г. наук Вадиму Кондратюку. Після обговорення та за результатами відкритого голосування було прийняте рішення рекомендувати Вченій раді Національного університету біоресурсів і природокористування України присвоїти доктору сільськогосподарських наук, доценту Кондратюку Вадиму Миколайовичу вчене звання професора кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного.

     Наступне питання: “Про підходи та результати профорієнтаційної роботи на кафедрах факультету” доповіли завідувачі кафедр професори Микола Сахацький, Сергій Рубан, Михайло Сичов, Вадим Лихач, Анатолій Угнівенко, Микола Повозніков, Віталій Бех, та доцент Наталія Рудик-Леуська.

 

     Потім згідно порядку денного, заслухали наукову доповідь професора кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, доктора с.-г. наук Володимира Отченашка на тему “Інноваційні технології у тваринництві ”, яка викликала зацікавленість та жваве обговорення серед членів вченої ради.

       Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

       За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

      Підводячи підсумки вченої ради декан факультету наголосив, на обов’язковому і неухильному дотриманні правил повітряних тривог, для збереження здоров’я та життя співробітників і студентів факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook