Юлія Завгородня: «Впевнено крокую до мети – стати фахівцем за спеціальністю 181 «Харчові технології», тому вступаю на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»

3 серпня 2023 року
  • Добрий день. Розкажіть про себе.

— Добрий день. Мене звати Юлія Завгородня, проживаю в селі Линовиця Чернігівської області, закінчила Линовецьку ЗОШ, професійно займаюсь фотографією та цікавлюсь харчовими технологіями.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

— Про НУБіП України дізналась з сторінки фейсбук факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

  • Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 «Харчові технології»?

— Як споживач завжди цікавилась новинками харчових продуктів, їх складом, технологіями отримання. Хотіла завжди дізнатись про особливості харчових технологій та почала читати матеріали, дивитись відеопрограми, що стосуються цієї галузі. Надалі в мене з’явилось хоббі – кулінарія та з кожним роком у мене виникало ще більше бажання, щоб це стало моєю професією. Галузь харчової промисловості дуже значуща для задоволення потреб населення у харчових продуктах.
  Завжди була, а у сьогоденні ще гостріше є потреба у висококваліфікованих фахівцях для розширення асортименту харчових продуктів, контролювання їх якості та безпечності, впровадження нових технологій.
  Впевнено крокую до мети – стати фахівцем у сфері харчових технологій, тому вступаю на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!



Розмову вів Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook