Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого успішно розпочала новий 2023 – 2024 навчальний рік

27 серпня 2023, 10:46
ФВМ НУБіП України

   Вже другий рік поспіль у Національному університеті біоресурсів і природокористування України навчальний рік починається в середині серпня, відповідно до наказу ректора університету від 11.08.2022 р. № 897. Це пов’язано складною ситуацією в країні з одного боку, але з іншого – це наближає нас до світової інтеграції в освітньому процесі, так як у переважній більшості університетів Європи та Америки, новий навчальний рік розпочинається саме в середині серпня.

   Усі науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого долучилися до навчального процесу згідно затвердженого розкладу та на високому рівні, в очному форматі проводять лабораторні та практичні заняття з ряду фундаментальних дисциплін для якісної підготовки висококваліфікованих фахівців ряду спеціальностей, а кафедра викладає дисципліни для студентів п’яти факультетів на 2, 3, 4 курсах і поринувши у вир кропіткої праці в першу та другу зміни навіть не зогледілись, як промайнуло перші два тижні навчання.

 

   За відгуками студентів, вони дуже задоволені, що можуть виконувати лабораторні роботи власноруч, але саме тільки так можна отримати відповідні фахові навички та бути високоякісним і запитуваним фахівцем.

 

 

 

   Лекційний матеріал подається для студентів у дистанційному форматі на платформах Zoom, Webex meet, Google meet, Elearn. Професор Лілія Калачнюк прочитала відкриту лекцію на тему «Біохімія тварин: історія її розвитку та місце серед природничих наук» студентам другого курсу (5-7 групи) факультету ветеринарної медицини (спеціальність 211 «Ветеринарна медицина», ОC «Магістр»).

   На завершення хочу побажати усім студентам і викладачам кафедри, факультету ветеринарної медицини і університету плідної праці у такий нелегкий час, отримання високих показників у навчанні та науково-педагогічній діяльності, а також для всіх нас Перемоги та Миру!

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М.Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук,
професор кафедри Ігор Калінін

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook