Відвідання студентами однієї із перлин факультету ветеринарної медицини

26 вересня 2023, 12:47
ФВМ НУБіП України

   25 вересня 2023 року студенти 1 курсу 5 групи зі своїм наставником кандидатом ветеринарних наук, доцентом Гаркушею Станіславом Євгенійовичем відвідали Музей анатомії, що функціонує на кафедрі анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Екскурсія, яку провів доцент цієї кафедри Мельник Олексій Олегович, була надзвичайно цікавою та пізнавальною. Студентам було цікаво дізнатись про те що одним із перших експонатів музею став у 1989 році череп антилопи кани.

   Студенти були під враженням від таких експонатів, як: скелет носорога, вовка, фрагмент скелета синього кита, жирафи, пітона та багато інших цікавих та екзотичних експонатів. Також відвідувачам було цікаво дізнатись від Олексія Олеговича, що на кафедрі запроваджена новітня технологія виготовлення анатомічних препаратів- пластинація або полімерне бальзамування.

 

   Також студентів вразило як внутрішнє оздоблення музею так і витримане в одному стилі оформлення кабінетів, коридорів, аудиторій, що було виконано співробітниками кафедри і де і зараз проводяться роботи.

   В книзі відгуків студенти висловили щиру вдячність доценту кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Мельнику Олексійю Олеговичу за чудову і змістовну екскурсію.

Староста групи Вікторія Литвин
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook