ОЗНАЙОМЛЕННЯ З РЕМОНТНИМ ВИРОБНИЦТВОМ НА БАЗІ ЧЕРНІГІВ-АВТО

28 вересня 2023 року

     В рамках робочої програми навчальних практик з ремонту машин і обладнання та трактори і автомобілі студенти груп третього та четвертого курсів спеціальності «Агроінженерія» груп МН201 та МН212 в супроводі викладача Олександра Кириченка відвідали Чернігівське представництво ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація (УКРАвто)» «Чернігів-авто». Дане підприємство є офіційним дилером таких відомих брендів, як KIA, CHERY та JETOUR.

       Програма відвідування підприємства складалася з трьох етапів: відвідування салону з продажу автомобілів, столу замовлень і приймальної дільниці та сервісно-обслуговуючого цеху.
       Директор підприємства Андрій Тарасенко провів студентам екскурсію автосалоном центру та розповів, як поставляються автомобілі, що входить в передпродажну підготовку автомобіля та як відбувається передача транспортного засобу майбутньому власнику. Серед питань, які задавали студенти, найбільше стосувалися гарантій та гарантійного обслуговування автомобілів. Андрій Станіславович, побачивши неабияку зацікавленість студентів, дозволив їм не тільки ознайомитися з кожним авто, але й посидіти в салоні автомобілів. На прохання представників делегації від коледжу адміністратор салону запустив двигун автомобіля Kia Sportage, детально розповів про режими роботи двигуна та автоматичної коробки зміни передач з функцією Tiptronic, також продемонстрував і пояснив, яка саме інформація виводиться на панель приладів. Студенти мали можливість отримати будь-яку інформацію щодо кожного автомобіля, який його зацікавив.

      Далі було знайомство з роботою столу замовлень, обов’язками операторів та дільницею по замовленню і видачі запасних частин.

       Екскурсію сервісно-обслуговуючим цехом провів майстер цеху, який працює на даному підприємстві більше 15 років. На цьому об’єкті студенти ознайомилися з послідовністю приймання та постановки автомобіля на сервіс або ремонт, дізналися, яка саме в таких випадках ведеться технічна документація. Майстер цеху провів майбутніх фахівців всіма наявними дільницями і розповів про тонкощі у виробничих процесах. Особливу зацікавленість екскурсанти проявили до дільниці діагностування, на якій застосовуються марочні сканери та мотортестери. З деяким діагностичним обладнанням майстер-діагност ознайомив студентів більш деьтально. Звісно, запитань було багато, але всі отримали професійну і вичерпну відповідь.
       Дякуємо адміністрації та персоналу дилерського центру за пізнавально-професійну, інформативну екскурсію та приділений час.

 
Олександр Кириченко,
голова циклової комісії експлуатації машин і
обладнання та фундаментальних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook