В гостях у студентів посмішка

29 листопада 2023 року

 

1Вже традиційними стають зустрічі студентів гуртожитку з представниками Благодійного Фонду "Посмішка.ЮА".

23 та 28 листопада в студентському гуртожитку відбулися такі зустрічі з, вже добре знаними, представницями фонду Софією та Христиною. Студенти зраділи новій нагоді зустрітись та поспілкуватись  з своїми ровесницями.

Цього разу дівчата завітали в студентський колектив з цікавими розвиваючими настільними іграми де кожна гра - це ніби новий сюжет фільму, де гравець в головній ролі. А також провели бесіди про самореалізацію студентства, розвиток творчого потенціалу молоді та організоване дозвілля.

23457968

28 листопада наші гості завітали з актуальною бесідою до Всесвітнього Дня боротьби з СНІДом.  Незалежно від жахливих воєнних подій в країні, довготривалої пандемії, спричиненої вірусом COVID19, необхідно акцентувати увагу суспільства до проблем боротьби зі СНІДом, ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.

Присутні мали можливість переглянути інформаційний відеоролик про ВІЛ/СНІД, його профілактику та толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.

Студенти щиро подякували гостям за пізнавальні зустрічі та продовжили невимушену бесіду за горнятком чаю із смаколиками.

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook