Студмістечко: плідно розпочинаємо 2024 рік!

5 січня 2024 року

  Ректор університету Станіслав Ніколаєнко звертає особливу увагу на організацію та забезпечення виховного процесу в гуртожитках студентського містечка. Завдяки його підтримці, з року в рік нарощується матеріально-технічна база, покращуються соціально-побутові умови проживання, вживається усе необхідне аби створити для мешканців належну комфортну атмосферу розвитку особистості.

  Тож на виконання доручення очільника університету, було проведено ряд заходів, спрямованих на організацію і проведення відвертих розмов із студентами, які залишились проживати в гуртожитках у період зимових канікул.
  Під головуванням Сергія Стецюка, директора студентського містечка, за участі Сергія Михнюка, директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, Олексія Мельника, голови Первинної профспілкової організації студентів і аспірантів оглянули стан кімнат, дотримання студентами побутових умов проживання, а також Правил внутрішнього розпорядку. Наголошували студентам про важливість правил протипожежної безпеки, нагадали про заборону використання електроприладів, режиму енергозбереження та відповідального ставлення до сповіщень «Повітряна тривога!».

  Після тижневого огляду гуртожитків, за особистим розпорядженням Сергія Кваші, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку, провели підсумкову нараду із завідувачами гуртожитків в новітньому IQ-просторі. Вперше, завідувачі гуртожитки відвідали дану локацію і були вражені дизайнерським рішеннями і сучасною апаратурою.

  Сергій Стецюк розпочав зібрання із вступного слова, де представив порядок денний. Основним меседжом виступу стало підведення підсумків щодо відвідування гуртожитків. Директор наголосив на покращенні умов проживання мешканців, а саме контролю за санітарним станом в житлових кімнатах зі сторони студентських рад гуртожитків.

  «Відвідування гуртожитків адміністрацією університету є важливою складовою діяльності. Наш візит був спрямований на забезпечення комфортного та безпечного проживання студентів у час канікул» – зазначив присутнім Сергій Михнюк. Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку зупинився на роботі заступників директорів ННІ/деканів факультетів, вихователів, наставників тощо, пообіцявши в новому році покращити співпрацю щодо виховного процесу між усіма ланками.

  Олексій Мельник, закликав завідувачів гуртожитків до ефективної спільної комунікації із Профспілковою організацією студентів та аспірантів. Цьогоріч спільними зусиллями плануємо частково оновити спортивний інвентар в гуртожитках, адже виховання здорової молоді є пріоритетним завданнями для нас. До слова, на прохання студентської ради гуртожтку №6, було закуплено спортивний інвентар для дівчат. «Хто стукає, тому відкривають» – жартівливо зазначив Олексій Олегович.

  На завершення Сергій Стецюк, директор студентського містечка вкотре наголосив на необхідність проведення роз’яснювальних бесід із студентами, які залишились на зимовий період у гуртожитках. Окрім цього, необхідно розпочинати підготовку до поселення на новий навчальний рік, а саме виділення кімнат та проведення ремонтних робіт. Нагадав про утримання укриттів в належному стані, оскільки збільшились масовані ракетні удари агресора. Також окреслив головні завдання колективу студентського містечка на 2 семестр 2023/2024 навчального року.
  Без уваги не залишилось інші нагальні питання життєдіяльності гуртожитків.

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook