Студмістечко: готуємось зустрічати студентів в гуртожитках!

2 лютого 2024 року
  Вже з наступного тижня у студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочинається другий навчальний семестр, умовно названий «весняним». Поки студенти відпочивали на канікулах, набирались сил, насолоджувались зимовими святами у студентському містечку не припинялась робота.

  Ректор університету Станіслав Ніколаєнко приділяє особливу увагу стану гуртожитків. За його підтримки постійно здійснюються активні ремонтні роботи в кампусі для студентів НУБіП України.
  «У нас одна мета: вдосконалюватись і впроваджувати нове, все заради комфорту і почуття затишку прогресивної молоді» – наголошує Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку.
  У єдності – сила. У наш час, це правило торкається і охоплює майже кожну сферу життя. Так і в студмістечку, завдяки налаштованій роботі з господарськими службами університету, механізм покращення соціально-побутових умов проживання не припиняє функціонувати.

  Завдячуючи тісній взаємодії з відділом головного енергетика і постійній комунікації з його очільником Євгеном Кулибабою в частині студентських кімнат та гуртожитків замінено або відремонтовано електрообладнання. Словом, ревізія електричного забезпечення пройшла у всіх гуртожитках, наявні недоліки успішно усунені. Також нагадаємо, що активно функціонує Чат-бот, де мешканці гуртожитків залишають повідомлення про здійснення необхідних робіт, що значно покращило швидкість і ефективність виконання завдань.

 

 

  Працівники відділу головного механіка під керівництвом Петра Виштака, перевірили на справність сантехнічне обладнання у душових кімнатах і місцях загального користування всіх гуртожитків.
  Під ретельним наглядом Олега Самсонюка – головного інженера університету спільно із Михайлом Павленко, очільника ремонтно-будівельної бригади йде оновлення інфраструктури кампусу. Так, у гуртожитку №4 завершуються роботи щодо облаштування укриття. Зазначимо, що укриття функціонує і під час ремонту, що є важливим у час війни. У гуртожитку № 7 повністю замінено підлогове покриття 5 поверху на лінолеум, що додає загального естетичного вигляду. У гуртожитку № 11 капітально замінено плитку у одному з блоків.

 

 

  На жаль, станом на зараз в Україні набирає обертів поширення ГРВІ та короновірусної інфекції. Ми також готуємось і заздалегідь, до повернення студентів, подбали про забезпечення гуртожитків антисептичними засобами, медичними масками, дезінфікуючими препаратами. Особливу увагу звернули на ізолятори, вони повинні бути в належному стані, щоб в будь-який момент ізолювати хворого від загальної кількості мешканців.
  Також до приїзду студентів провели дератизацію і дезінсекцію в місцях загального користування і при потребі в житлових кімнатах.

  Загалом гуртожитки підготовлені до повернення студентів, тож з нетерпінням чекаємо Вас.

Сергій СТЕЦЮК,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook