Розширене засідання ректорату - початок о 8-30

27 лютого 2024, 8:30
Корпус № 3, ауд. 309

 

27 лютого (вівторок) о 830 в ауд. 309 н.к. відбудеться засідання розширеного ректорату.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати зимової екзаменаційної сесії 2023/2024 н.р. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  2. Про дотримання навчальної дисципліни і відвідування студентами занять. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  3. Про затвердження річного фінансового звіту за 2023 р. та фінансового плану університету на 2024 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  4. Звіт про діяльність госпрозрахункових підрозділів у 2023 році та план на 2024 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про практичне навчання студентів за кордоном у 2024 році. Доповідає директор ННЦ міжнародної діяльності Лабенко Олександр Миколайович.
  6. Про реєстрацію вступників для участі в олімпіаді університету та роботу консультаційно-підготовчих курсів. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  7. Про організацію охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в університеті. Доповідає начальник відділу охорони праці Шаповал Світлана Леонідівна.
  8. Про внесення змін до Програми виховання студентів НУБіП України «Громадянин, патріот, фахівець». Доповідає директор ННЦ центр виховної роботи і соціального розвитку Михнюк Сергій Вікторович.
  9. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Костюк Тетяна Олексіївна.
  10. Різне.
     

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook