Мрію нагодувати людство, тому обираю спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Інтерв’ю з абітурієнткою Уляною Купчишиною

27 лютого 2024 року
  Вже зовсім скоро стартуватиме вступна кампанія 2024 року і багато випускників стоять перед вибором: одні обирають заклад вищої освіти, інші – спеціальність. Але є і такі, що вже давно визначилися і з першим, і з другим. Серед них і наша сьогоднішня співрозмовниця, учениця 11 класу Старосинявського ліцею ім. Олександра Романенка (Хмельницька обл.) ‒ Купчишина Уляна.

  • Уляно, розкажіть, звідки Ви дізналися про НУБіП України?

— Про ваш навчальний заклад я знаю вже дуже давно. Мої знайомі навчалися в ньому, успішно закінчили та працюють за спеціальністю. Саме цей фактор змушував мене ніби постійно «тримати в голові» НУБіП України. На початку навчального року у нашого класу була онлайн-зустріч із представником факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якій розповіли більше про університет та факультет, особливості та переваги навчання, що і поставило остаточну крапку у виборі навчального закладу.

  • Уляно, я так розумію, що з факультетом та спеціальністю Ви також вже визначилися?

— Так, звісно, обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів та спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» і мрію забезпечити людство продукцією рибництва!

  • Дуже цікаво, розкажіть детальніше, що Ви маєте на увазі?

— Практично із самого дитинства я росла біля річки, багато часу проводила там з друзями і постійно бачила, як місцеві рибалки ловлять для своїх родин там рибу. Вже тоді, навіть не знаючи про те, що є така професія та спеціальність, я думала про те, що було б чудово, щоб риби у річці було багато і кожен міг ловити її вдосталь. Пізніше я дізналася багато нового, і зокрема про таку професію. Багато обмірковувала, зважувала всі за і проти, але, вважаю, в кінцевому результаті прийняла вірне рішення. Саме тому вже зараз я є слухачем підготовчих курсів до вступу в НУБіП України та активно готуюся до здачі НМТ.

  • Уляно, про що Ви мрієте та що очікуєте отримати від навчання в НУБіП України?

— Звісно я, як і всі українці, мрію про нашу перемогу, і впевнена, що вона швидко настане! А моя мрія – це стати викококваліфікованим фахівцем у своїй спеціальності, щоб відновлювати та розвивати нашу країну!

  • Дякую, Уляно, за прекрасну та змістовну розмову! Бажаю Вам продуктивного навчання на курсах підготовки, успішної здачі НМТ та чекаю на Вас серед студентів НУБіП України!


Розмову провела доцент
кафедри аквакультури
Ірина Кононенко

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook