Ph.D. Акредитація ОНП «Історія України»: як це було

18 березня 2024 року
  У період із 14 по 16 березня в НУБіП України експертна комісія Нацагентства у дистанційному форматі здійснювала акредитаційну експертизу ОНП «Історія України» за спеціальністю 032 «Історія та археологія».

  До складу експертної групи увійшли: Докашенко Галина Петрівна, доктор історичних наук (Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет») – керівник експертної групи; Синявська Лариса Іванівна, доктор історичних наук (Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького); Лоза Анна Миколаївна (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, здобувач вищої освіти).

 

 

  Відповідно до затвердженої програми візиту, експерти впродовж двох днів зустрілись з високоповажним керівництвом Університету, зі здобувачами аспірантури ОНП «Історія України», представниками студентського самоврядування, представниками Ради аспірантів і Спілки молодих вчених, із адміністративним та науково-педагогічним персоналом, авторами відомостей самооцінювання, роботодавцями. Також у режимі реального часу керівництвом гуманітарно-педагогічного факультету було організовано детальний огляд матеріально-технічної бази, що використовується при реалізації ОНП. Під час відкритої зустрічі для обговорення дистанційно підключились більше як 15 охочих задля удосконалення майбутнього освітнього процесу аспірантів.

 

 

  У підсумку на фінальній зустрічі експерти подякували за злагоджену роботу всіх учасників акредитаційного процесу, підкреслили сильні сторони в частині попередньо підготовленої нормативної бази та широких матеріально-технічних можливостей Університету. Також експерти надали об’єктивні рекомендації з удосконалення освітньо-наукового процесу підготовки здобувачів аспірантури.

Щиро дякуємо всім учасникам за активну участь в проходженні акредитації ОНП «Історія України». З нетерпінням чекаємо рішення експертної групи та впевнено крокуємо до перемоги разом.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook