У Рівненському фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей

1 квітня 2024 року
  У сучасному світі швидких змін та широких можливостей випускникам шкіл нелегко прийняти одне з найвідповідальніших рішень у своєму житті – обрати майбутню професію серед розмаїття освітніх напрямків та пропозицій від навчальних закладів. Тому дуже корисними та доцільними є зустрічі учнівської молоді випускних класів з колективами студентів та викладачів навчальних закладів. З цією метою у ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» 31 березня відбувся День відкритих дверей.
  Весняного сонячного дня наш Коледж гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Весь колектив Коледжу подбав про те, щоб гості максимально корисно провели свій час та ознайомилися з навчальним закладом, зі спеціальностями та умовами вступу.  
 
  В актовій залі Коледжу з вітальним словом до гостей звернувся директор, доктор економічних наук Василь Царук, який розповів про переваги навчання, структуру та основні здобутки навчального закладу, особливості продовження освіти за скороченою програмою у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Була надана вичерпна інформація на запитання майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків стосовно особливостей навчання у фаховому коледжі.
  Гості були ознайомлені із матеріально-технічною базою, можливостями для всебічного розвитку студентів, організацією довкілля та студентського життя, умовами проживання у студентських гуртожитках, спортивними групами тощо.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Євгеній Масталярчук розповів про умови та правила прийому до коледжу у 2024 році, про спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців, та особливості подання документів до приймальної комісії; ознайомив з переліком конкурсних предметів, термінами прийому документів. Також наголосив, що приймальна комісія коледжу завжди готова допомогти та відповісти на всі запитання.
 
  Потім батьки та учні у супроводі завідувачів відділень Сергія Гулюка, Ірини Мартинової, Сергія Шалая, Ірини Якимчук та завідувача циклової комісії землевпорядних дисциплін Нелі Русіної оглянули навчальні кабінети і лабораторії коледжу, де мали можливість більш детально ознайомитись із діяльністю окремого відділення та дізнатись про навчальний процес та практики.
  Загалом у всіх залишилось приємне враження. Ми були раді вітати захоплену молодь та їхніх батьків у стінах нашого навчального закладу та розповісти про все, що може запропонувати ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».
  На завершення варто зазначити, що профорієнтаційний марафон у РФК НУБіП України триває з лютого 2024 року. За цей період до навчального закладу завітали випускники 8 Рівненських гімназій. Зустріч з ними була організована у формі екскурсії, під час якої на кожній новій локації майбутні абітурієнти могли дізнатися щось нове про навчальний заклад, задати питання та отримати на них ґрунтовні відповіді, адже учнів увесь час супроводжували директор, заступники, відповідальний секретар та завідувачі відділень. По закінченню основної зустрічі майбутнім абітурієнтам були запропоновані чай та різні смаколики, а в повітрі тим часом ширяв дрон.
 

Щиро дякуємо за інтерес до Рівненського фахового коледжу та чекаємо на вас у якості наших студентів!

 
 
Любов Протасевич,

 методист 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook