Кафедра відтворення лісів та лісових меліорацій запросила на навчання випускників Чоповицького ліцею

6 квітня 2024 року
  У рамках профорієнтаційних заходів до Дня відкритих дверей, 02 квітня 2024 року на запрошення кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій до НУБіП України завітали випускники 11 класу КЗ «Чоповицький ліцей», які наразі готуються до НМТ і обирають собі заклади вищої освіти для подальшого навчання. Поїздка учнів до Національного університету біоресурсів і природокористування України стала можливою за сприяння голови Чоповицької ТГ Михайла Філоненка, який надав автобус.

  В університеті учнів зустріли директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Дмитрович Василишин і науково-педагогічні працівники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, доценти Олексій Леонідович Бойко та Ігор Вікторович Іванюк, які ознайомили потенційних абітурієнтів з умовами вступу до університету, розповіли про особливості навчання та проходження практик, умови проживання в гуртожитку та дозвілля студентів.

 

  Для майбутніх абітурієнтів викладачі університету провели цікаві екскурсії. Спочатку у «Музеї лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського" його завідувач, Роман Гуржій, розповів учням про експозицію (чучела і навчальні експонати) музею, загальною чисельністю близько 300 видів птахів і ссавців.

 

 

  Несподіваною для школярів була зустріч з ректором університету, академіком Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком у ботанічному саду університету.

 

  Подальша екскурсія Ботанічним садом університету переконала учнів, що тут можна не лише побачити потужну колекцію деревних і кущових видів рослин, різні цікаві різьблені експонати лісових звірів, а й прослухати лекції або виконати практичні роботи просто неба в облаштованому екокласі.

 

  Сподіваємося, що після такого детального ознайомлення з ННІ лісового і садово-паркового господарства певна частина випускників КЗ «Чоповицький ліцей» оберуть наш університет і, зокрема, інститут для свого подальшого навчання з метою здобуття вищої освіти.

Олексій Бойко, Олександр Кайдик,
доценти кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook