Випускники коледжів обирають для вступу ННІ ЛіСПГ

19 квітня 2024 року
  18 квітня 2024 року Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства гостинно відкрив двері перед випускниками коледжів та технікумів.

  Випускники мали чудову нагоду почути з перших уст інформацію про освітні програми, базу практик, можливості закордонного стажування, працевлаштування та багато чого іншого від директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Романа Дмитровича ВАСИЛИШИНА.

  Для гостей свята було підготовлено багато цікавинок. Це і майстер клас зі створення штучних екосистем.

 

 

  Це і цікава подорож у світ лісової фауни до Музею лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, якому понад 125 років, який виконує не лише виховну та просвітницьку роль, а й безпосередньо задіяний у навчальному процесі. У музеї розміщено понад 800 експонатів.

 

  У продовженні зустрічі, відвідування гостями, лісівничо-просвітницького центру, де майбутні студенти мали можливість дізнатись на що багатий український ліс і що він може дати нашій державі.

  Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства, не прощається, а радо запрошує продовжити захоплюючу подорож до світу навчання та самовдосконалення. Будемо чекати Вас серед наших студентів!


Дирекція ННІ ЛіСПГ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook