«Весняний первоцвіт» народної студії академічного, естрадного та джазового співу НУБіП України

19 квітня 2024 року
  Участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах є важливою частиною всебічного розвитку для творчої молоді. Важливо тренувати свій вокал, вивчати репертуар, розвивати сценічну майстерність, вміти долати страх публічних виступів, адже досягти успіху можливо лише завдяки праці над собою і вірі у свої сили. Це постійно доводить до своїх учнів керівник народної студії академічного, естрадного і джазового співу Владислава Чайка.
  Цього разу на нові перемоги учасників студії надихнув "весняний первоцвіт" – образ, який характеризується свіжістю, легкістю та ніжністю.
  Відтак маємо гарні результати у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі «Нащадки Кобзаря», присвяченому Тарасу Шевченку: народна студія академічного, естрадного та джазового співу отримала «Гран-прі», а учасниця студії Влада Войтюк  – ІІ премію

  Учасники студії  взяли участь і в ІV Міжнародному конкурсі "Змагаймося за нове життя", присвяченому  величній та вічно живій Лесі Українці, де приклад показала Владислава Володимирівна.
 

  А за бездоганну підготовку студентів до конкурсів, збереження та розвиток культури України викладач кафедри культурології, керівник народної студії академічного, естрадного та джазового співу Владислава Чайка та викладач кафедри культурології Олена Невмержицька отримали подяки. 
  

          Натхнення і подальщих вдалих виступів вам, студійці!
 
Владислава Чайка,
викладач кафедри культурології,

 керівник народної студії академічного,
естрадного та джазового співу
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook