Практичні заняття з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології незаразних хвороб екзотичних і хутрових звірів» на базі зоопарку «XII Місяців»

24 квітня 2024 року
   Для забезпечення студентів базовими знаннями з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології незаразних хвороб екзотичних і хутрових звірів» викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Куліда М.А. та доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Палюх Т.А. провели практичні заняття з дисципліни «Ветеринарні превентивні технології незаразних хвороб екзотичних і хутрових звірів» для студентів 6 курсу на базі зоопарку «XII МІСЯЦІВ».

   Щоб озброїти студентів клінічним мисленням і дати можливість досконально оволодіти професіональними вміннями та навиками щодо профілактики та лікування хірургічних і незаразних патологій різних видів екзотичних і хутрових звірів, були проведені цікаві бесіди з власником парку Михайлом Олександровичем Пінчуком та ветеринарним лікарем, які радо поділилися своїм досвідом.

   Парк щасливих тварин розташований поблизу м. Києва і займає територію 16 гектарів. Тут живуть близько 100 видів дивовижних екзотичних тварин. Дізнатися, хто такий трубкозуб або почути, як співають білорукі гібони, можна у зоопарку "XII Місяців".



   Студенти пізнали багато цікавої і корисної інформації про екзотичних тварин, здобули нові знання та отримали задоволення від спілкування з тваринами.
   Дуже вдячні за чудову можливість отримати нові знання та досвід власнику парку Михайлу Олександровичу Пінчуку та директору Олені Миколаївні Малежик.

Марія КУЛІДА,
доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook