Практичні кейси від Української асоціації фінтех та інноваційних компаній

24 квітня 2024 року
 19 квітня 2024 року студенти магістерської програми «УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ТА КОНСАЛТИНГОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ» та викладачі зустрілися з членом ради роботодавців, представницею Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, відомою експерткою в галузі фінансування та інвестицій в інноваційні проєкти в Україні, пані Інною Мєтєлєвою.

  Для забезпечення якісної підготовки здобувачів вищої освіти студентів магістерської програми «УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ТА КОНСАЛТИНГОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ» передбачено зустрічі з представниками ради роботодавців, професіоналами-практиками й експертами.
  Інна Мєтєлєва — заступниця голови правління з напрямку AgriFood Tech Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, яка поділилася з учасниками своїм досвідом та успішними практичними прикладами, що сприяло формуванню знань та інсайтів, які відкривають нові перспективи для розвитку сучасного українського бізнесу.

 Пані Інна проаналізувала ключові аспекти фінансування інноваційних проєктів в Україні. Вона звернулася до історичного контексту та розкрила основні виклики, з якими стикається український бізнес при залученні капіталу. Зокрема, були розглянуті проблеми доступності фінансування для інноваційних стартапів, недоліки в законодавстві та регулюванні, а також відсутність інфраструктури для розвитку інвестиційного середовища. Але не зупиняючись на проблемах, пані Мєтєлєва підкреслила потенціал України для залучення інвестицій, висвітливши переваги ринку та перспективи його розвитку, практичні інструменти, які дозволять ефективно застосовувати отримані знання в реальному бізнес-середовищі.
 Розглянуно стратегії та методи, які дозволяють компаніям залучати інвестиції на міжнародних ринках, зокрема у сфері інноваційних технологій та аграрного сектору.
 Особливу увагу учасників привернула дискусія про залучення капіталу на міжнародних ринках. Інна Мєтєлєва розглянула стратегії виходу на міжнародні ринки, а також важливі аспекти приваблення іноземних інвесторів. Вона навела приклади успішних інноваційних проєктів, які зуміли привернути увагу інвесторів з різних країн світу та отримати значні фінансові ресурси для свого розвитку.

  Інна Мєтєлєва відповідала на запитання, надавала поради та ділилася своїм досвідом, що стало невід'ємною складовою успішного розуміння матеріалу та його подальшого використання в практиці. Її експертний погляд та практичний досвід стали невід'ємним джерелом натхнення та знань для учасників, які мають намір розвивати свої бізнес-ідеї та залучати капітал для їх реалізації.
  Бажаємо всім успіху у подальшому вдосконаленні своїх навичок та досягненні власних професійних цілей.

Катерина Крикуненко,
доцент кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook