Змагання особистої першості з настільного тенісу студентського містечка НУБІП України – 2024

27 березня 2024 року

З 19 по 27 березня проходили змагання особистої першості з настільного тенісу серед мешканців гуртожитків університету.
Гра в настільний теніс одна з найпопулярніших серед студентської молоді. У кожному гуртожитку нашого університету є все необхідне для цієї гри. Граючи в настільний теніс можна не тільки урізноманітнити свій відпочинок та вільний час, а ще і вдосконалити вміння володіти своїм тілом, розвинути швидкість мислення та реакції.
У стартовому етапі боротьби майстрів малої ракетки за чемпіонське звання взяли участь понад сотню учасників і тільки шість найкращих потрапили до фіналу. Запекла боротьба тривала впродовж трьох днів, на двох столах у просторі незламності гуртожитку №2. До фіналу вийшли гравці гуртожитків:

  • №10 – Тарнавський Юрій (ФІТ);
  • №8 – Шульженко Артем (АБФ);
  • №5 – Поліщук Олександр (МТФ);
  • №4 – Паламарчук Богдан (ФЗВ);
  • №3 – Марчук Михайло (ГПФ);
  • №1 – Гіжицький Ілля (ННІ ЛіСПГ).

27 березня відбувся фінал змагань. Про цікаві факти з історії виникнення цієї гри та з вітальним словом до фіналістів звернувся директор ННЦ виховної роботи і розвитку Сергій Михнюк. Організатори та гості з цікавістю слідкували за грою, а потім і самі з захватом позмагалися один з одним. Учасники фінальних змагань по коловій схемі провели зустрічі і безперечну перемогу та звання «ЧЕМПІОНА» здобув студент III курсу ГПФ (гуртожиток №3) – Михайло Марчук, інші п`ять учасників фінальних змагань здобули звання – «ПЕРЕМОЖЕЦЬ».
Усі фіналісти отримали дипломи, смачні подарунки та приємні вітальні слова від голови первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБІП Олексія Мельника

Бажаємо всім учасникам цього спортивного дійства наступних перемог і дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість вчитися, займатися спортом і вдосконалюватися!

 

Микола ЛИТВИН,
провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook