На «Феєрії талантів» народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С.А. Семеновського був феєричним!

1 травня 2024 року
  Вже вкотре  за підтримки благодійного фонду «Дніпровський» у Києві відбувається Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс «Дніпровська феєрія талантів». Він збирає безліч колективів зі всієї України для підтримки, розвитку, популяризації в широких колах дитячої, юнацької та молодіжної творчості, підвищення професійної майстерності юних артистів та виявлення найбільш сильних виконавців у різних жанрах мистецтва.
  Фестиваль дає змогу не лише представляти свою майстерність, а й  обмінюватися досвідом, досягненнями між колективами, керівниками, встановлювати творчі контакти, підвищувати професійний рівень керівників колективів. Цьогоріч Фестиваль відбувся 27 квітня, і на нього був запрошений народний ансамбль пісні і танцю «Колос» ім. С. А. Семеновського.
  Отримавши настанови і побажання перемоги від ректора університету С.М. Ніколаєнка, колектив з чудовим настроєм вирушив на сценічний майданчик, де представив на розгляд журі два номери: «Вербовая дощечка» (вокально‑хореографічна композиція в обробці Тараса Кушніра, хореографія Ольги Сауріної, солістка – студентка 1 курсу факультету харчових технологій Владислава Дьякова) та «Встань, козацька славо!» на слова Олександра Богачука та музику Івана Сльоти.
  Продемонструвавши високий виконавський рівень та вразивши професійне журі, головою якого був доктор філософії, професор, ректор Академії мистецтв імені Павла Чубинського, голова Київського відділення національної всеукраїнської музичної спілки, секретар асоціації діячів естрадного мистецтва України, заслужений діяч мистецтв України Василь Григорович Романчишин, колектив завоював ГРАН‑ПРІ!
  Вітаємо «Колос» і його керівників старших викладачів кафедри культурології Тараса КушніраОльгу СаурінуЮрія Карнауха з такою високою нагородою, дякуємо за незмінну підтримку випускникам колективу  та бажаємо нових звершень!

  А усіх шанувальників творчості «Колоса» чекаємо на концертній програмі, яка відбудеться у рамках Дня університету-2024 30 травня о 1600 в актовій залі університету.

 

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook