Біозахист: на шляху до європейської акредитації факультету ветеринарної медицини

3 травня 2024 року
   У ході підготовки факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України до акредитації Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти відбулось чергове засідання представників організаційного комітету факультету з експертом із акредитації закладів ветеринарної медицини зазначеної Асоціації Крістофом Буго.

   Вже традиційно такі зустрічі стали можливими завдяки співпраці і підтримці міжнародного проєкту «Покращення законодавства, контролю безпечності харчових продуктів, здоров’я і благополуччя тварин в Україні» під керівництвом Боріса Антоновіча.

   Цього разу основним питанням порядку денного робочого засідання стали актуальні питання біозахисту і їх раціональне впровадження на факультеті ветеринарної медицини. За час зустрічі експерт поділився власним досвідом стосовно особливостей впровадження культури біозахисту в умовах різних факультетів ветеринарної медицини і різних країн. У ході обговорення вдалось скоординувати власну стратегію факультету ветеринарної медицини стосовно підходів біозахисту і розробити порядок їх впровадження.

   За результатами засідання, представники факультету і зарубіжні колеги Крістоф Буго і Боріс Антоновіч, схвалили виконання поставлених задач колективом факультету та рекомендували продовжувати підготовку у такому ж активному темпі і рівнонапруженості.

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини

Марина Галат,
керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook