Ректорат: завершуємо навчальний семестр та допомагаємо ЗСУ

13 травня 2024 року

  13 травня 2024 року під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. Наступного тижня стартує екзаменаційна сесія для студентів усіх курсів. Вона має пройти організовано. Допомоги потребують Збройні Сили України, зокрема до ректорату надійшло звернення від сина професора Василя Туринського, який боронить країну на сході, щодо придбання антидронового РЕБу. Відповідне оголошення з реквізитами для донату буде розміщене на офіційному сайті університету. Окрім того, Вадим Ткачук нагадав механізм допомоги ЗСУ колективом університету: одноденний заробіток членів колективу перераховується на офіційний рахунок Міноборони.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про налагодження співпраці з РТЦК та СП, зустріч із керівниками якого відбулася минулого тижня. Триває акредитаційний процес освітньо-наукових програм. Частина співробітників університету проходять плановий медичний огляд згідно затвердженого графіку. 16 травня традиційним флешмобом відзначатиметься День вишиванки. Музей історії НУБіП України підготував збірку відомостей про видатних постатей університету, які увіковічнені на Алеї слави. На контролі підготовка до відзначення Дня університету.

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про заходи до засідання вченої ради, роботу оргкомітету з виборів ректора.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про підготовку звітів про виконання НДР. 14 травня відбудеться засідання координаційної ради, на тижні – заслуховування конкурсних робіт фестивалю студентської науки.
  Директор Студентського містечка Сергій Стецюк розповів про ситуацію в кампусі. Триває облаштування території, ремонти кімнат для студентів нового набору. Тривогу викликають тендерні процедури на закупівлю певних видів товарів та послуг – підприємці не беруть участь в торгах.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка проінформував про результати реєстрації на складання ЄВІ – 607 вступників до магістратури та 273 до аспірантури. Участь в Олімпіаді для вступу в університет взяли 54% від зареєстрованих – до 15 травня ще є можливість виконати завдання та отримати переваги при вступі.
  Заступник голови профспілкової організації співробітників Руслан Любар закцентував на оздоровленні дітей співробітників. Доручено вивчити питання організації туру вихідного дня в СОТ «Академічний» для бажаючих.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про підготовку до відпускної кампанії. Науково-педагогічні працівники, які були обрані на посади, готують відповідні контракти. Доручено провести аналіз трудових відносин за строковими трудовими договорами співробітників університету не з числа науково-педагогічних працівників.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про результати роботи комісії з перевірки годівлі тварин. Основною проблемою залишається кадрове питання.

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на відзначенні 10-річчя Бережанського та Ніжинського фахових коледжів.
  Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко повідомив про перебіг ремонтних робіт в гуртожитках та навчальних корпусах.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха доповіла про завершальний тиждень навчального семестру, анкетування студентів, підготовку магістерських випускових робіт. Ще є час – протягом тижня – аби активізувати та ліквідувати освітні втрати з тим, щоб мінімізувати відрахування студентів.

 

 

 

  Підбиваючи підсумки, проректор Вадим Ткачук актуалізував доручення ректора Станіслава Ніколаєнка.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook