ВІДБУЛАСЯ КОМПЛЕКСНА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНО СТАНУ СТУДЕНТСЬКИХ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6

27 лютого 2019 року

Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБІП України та на виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарно стану студентських кімнат, 26 лютого пройшла перша в другому семестрі спільна перевірка кімнат гуртожитку №6 за участі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача, вихователів гуртожитку Тараса Савчука і Валерія Мазура, завідувача гуртожитку Тетяни Фещенко та заступника завідувача гуртожитку Юрія Масаловича. Комісія відвідала кімнати, які готуються і для першого курсу та оцінила їх стан.


Декан, також відвідав засідання студентської ради і поцікавився справами і проблемами, які турбують мешканців гуртожитку. У своєму зверненні до студентської ради побажав успіху і плідної праці в гуртожитку у новому семестрі та наголосив, що за молоддю майбутнє нашого університету і країни.


Також зауважив, що кожен мешканець гуртожитку особисто несе відповідальність щодо естетики та санітарного стану своєї кімнати і це стосується кожного студента, хто тут проживає, а студентська рада повина контролювати і допомагати мешканцям.


На засіданні спільно з деканом було обговорено ряд проблем гуртожитку, а саме це заміну вікон, капітальний ремонт жіночого душу і кухонь на поверхах.
За наслідками комплексної перевірки будуть вжиті відповідні заходи щодо мотивації окремих студентів та покращення санітарного стану їх кімнат.

Вихователь ФВМ
Т. Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook