Знайомимо студентів з новими технологіями у харчовій галузі
Доцент Таран Т. В. зі студентами 2 курсу, що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", відвідали WorldFood - Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв, яка проходила 25 жовтня 2019 року у МВЦ, Київ, м Лівобережна.
Студенти в рамках вивчення дисципліни "Екотрофологія" отримали корисні знання з сучасних технологій виготовлення молочної продукції, сирів, морозива риби та морепродуктів, свіжих та консервованих фруктів, овочів і грибів, ковбасних виробів, копченостей та делікатесних виробів, меду, органічних продуктів тощо. Ознайомилися також з рядом сучасних інгредієнтів, консервантів, стабілізаторів, oбладнанням та упаковкою для харчових продуктів.
М. Галабурда