Засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

18 травня 2021 року

Засідання Вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

19.05.2021 р., 14:00 год

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Кадрові питання (доп. Баль-Прилипко Л.В.).

2. Про особливості проведення літньої екзаменаційної сесії (доп. Слободянюк Н.М.).

3. Про обговорення результатів проміжної атестації аспірантів кафедр (доп. Слободянюк Н.М.).

4. Про підготовку до акредитації ОНП "Харчові технології" третього освітньо-наукового рівня (доп. Баль-Прилипко Л.В.).

5. Про результати обговорення освітньо-наукової програми "Харчові технології" підготовки здобувачів за третім освітньо-науковим рівнем (доп. Слободянюк Н.М.).

6. Про формування проведення практичного навчання студентів (доп. Слободянюк Н.М.)

7. Про рекомендації до друку навчально-методичної літератури (доп. Баль-Прилипко Л.В.).

8. Різне

 

 

Голова Вченої ради                                                                     Л.В. Баль-Прилипко

Секретар Вченої ради                                                                           Н.Б. Сілонова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook