Попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології».
Шановні колеги!
Повідомляємо, що на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбудеться попередній захист дисертаційних досліджень аспірантів:
-
Кулакова Людмила Володимирівна
«Удосконалення технології варених ковбас з використанням біологічно активних добавок на основі морських водоростей»
(науковий керівник — Слива Юлія Володимирівна) -
Кушнір Юрій Миколайович
«Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі»
(науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна) -
Баль Іван Миколайович
«Удосконалення технології рибних паст із прісноводних риб з використанням біологічно активних добавок»
(науковий керівник — Слободянюк Наталія Михайлівна) -
Каніщев Олександр Петрович
«Розроблення технології сиров’ялених м’ясних виробів подовженого терміну зберігання»
(науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)