Відкрита лекція на тему «Використання процесу випарювання в харчових технологіях» 18 вересня 2025 року 10:10 - 11:25
Навчально-методичний семінар «Інноваційні та інтерактивні технології в освіті» для науково-педагогічних та педагогічних працівників 2 червня 2025 року 03:00 - 03:00
13 травня – День відкритих дверей НУБіП України у дистанційному форматі 3 травня 2025 року 03:00 - 03:00
Гостьова лекція на тему: "Різновиди класифікації сиру" від Оксани Чернової 30 квітня 2025 року 03:00 - 03:00
Прямий ефір із деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Ларисою Вацлавівною 29 квітня 2025 року 03:00 - 03:00
Вебінар з підготовки до складання ЄВІ (ТЗНК) «Практичні інструменти критичного мислення для здобувачів вищої освіти» 25 квітня 2025 року 03:00 - 03:00
Відбулась ХIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» 15 квітня 2025 року 19:00 - 19:00