Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК є навчально-науковим підрозділом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка забезпечує:
• проведення всіх видів навчальної, методичної, наукової, культурно-виховної робіт у процесі підготовки фахівців освітніх ступенів „Бакалавр” за спеціальностями G13 „Харчові технології”, I9 "Громадське здоров'я", H7 „Агроінженерія”, G21 „Біотехнології та біоінженерія”, та „Магістр” за спеціальностями G13 „Харчові технології”, G6 „Інформаційно-вимірювальні технології” (Якість, стандартизація та сертифікація);
• впровадження результатів науково-технічного прогресу у виробництво;
• підготовку наукових кадрів через аспірантуру і докторантуру;
• підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і фахівців аграрної галузі виробництва;
• проведення виховної роботи з студентами і слухачами Університету;
• здійснення інших видів діяльності (профорієнтаційної, господарської, комерційної, міжнародної та ін.) відповідно до Статуту Університету.