Попередній захист магістерських робіт освітньої програми «Економічна кібернетика»

6 грудня 2021 року

 4 грудня 2021 року магістранти кафедри економічної кібернетики презентували попередні результати своїх наукових досліджень. У межах відкритої дискусії було представлено 12 доповідей на актуальні теми щодо розвитку економіки світу, України та окремих суб’єктів підприємництва у сільському та лісовому господарстві, енергетиці, телекомунікаціях тощо.

Під час доповідей студенти визначили ключові проблеми економіки України (падіння реального ВВП, безробіття, зростання рівня бідності), тенденції на ринках ключових сільськогосподарських культур (олія, соя, ріпак, пшениця, гречка тощо), особливості розвитку вітчизняної енергетики та телекомунікаційних підприємств. Майбутні магістри продемонстрували впевнене володіння сучасними методами економіко-математичного моделювання та прогнозування соціально-економічних процесів, зокрема, були використані методи економетричного аналізу та дерева рішень, логістична регресія, ARIMA-моделі, штучні нейронні мережі.
У попередньому захисті прийняли участь всі викладачі кафедри економічної кібернетики, що приймали активу участь у обговоренні проблем та шляхів їх вирішення.
За результатами обговорень, було притяло рішення рекомендувати представлені роботи до захисту перед державної екзаменаційної комісією.
 
Завідувач кафедри економічної кібернетики,
Дмитро ЖЕРЛІЦИН
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook