Кафедра землеробства та гербології

Матеріально-технічна база кафедри

        Приміщення кафедри землеробства та гербології розташовані в навчальному корпусі №7. Із загальної площі приміщень 302 м2, що знаходяться у розпорядженні кафедри, навчально-наукові лабораторні приміщення займають площу 204 м2. Загальна кількість посадкових місць складає 113.

   

До складу лабораторної бази кафедри входять:
Навчальна лабораторія «Сівозміни України» (аудиторія №7, площа 35 м2, 25 посадкових місць). Лабораторія закріплена за кафедрою на підставі рішення ректорату за наказом ректора від 02.12.2004 р. за № 565. Відповідно до положення, лабораторія забезпечує проведення лабораторних та практичних занять зі студентами за освітньо-професійними програмами підготовки «Бакалавр» та «Магістр» за різними спеціальностями участь в яких приймає кафедра.
 
 
Навчальна лабораторія «Водно-фізичні властивості ґрунтів» (аудиторія №11, площа 50 м2, посадкових місць 25). Лабораторія закріплена за кафедрою на підставі рішення ректорату за наказом ректора від 02.12.2004 р. за № 565. Лабораторія, відповідно до положення, забезпечує проведення лабораторних та практичних занять по вивченню водно-фізичних властивостей ґрунтів зі студентами за освітньо-професійними програмами підготовки «Бакалавр» та «Магістр» за різними спеціальностями участь в яких приймає кафедра. Крім навчального процесу обладнання лабораторії використовується для визначення агрофізичних показників ґрунту в процесі проведення наукових досліджень студентами дипломниками та аспірантами кафедри.
 
«Проблемна науково-дослідна лабораторія гербології» (аудиторії №31б та №31в, загальна площа 101 м2). Лабораторія створена на підставі рішення ректорату від 06.02.1998 р. за № 18/т. Згідно положення, лабораторія забезпечує проведення фундаментальних та прикладних досліджень відповідно до державних науково-технічних програм, визначених відповідними законами України про пріоритетні напрями розвитку науки i техніки у галузі землеробства з питань біології бурів, їх участі в інтерференції між видами рослин в агроценозах та їх ефективного контролювання.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook