Кафедра аквакультури

Міжнародна діяльність

      З метою покращення обміну науково-технічною інформацією кафедра аквакультури розширює зв’язки між науково-дослідними та навчальними установами країн зарубіжжя.

Студенти кафедри мають можливість проходити технологічну практику на форелевому господарстві при Національному ліцеї ім. Луї Пастера (Франція) за напрямами спеціалізації підготовки бакалаврів і магістрів за магістерськими програмами «Осетрівництво» та «Ставове рибництво».

З метою покращення обміну сучасною новітньою науково-технічною інформацією з 2007 р. кафедра бере участь у розробці програми науково-технологічного співробітництва з науковими організаціями держав-членів NАСЕЕ. 

   Співробітники кафедри беруть участь у міжнародних конференціях, семінарах, тренінгах, відвідують рибогосподарські підприємства і навчальні заклади Франції, Ізраілю, Німеччини, Голландії, Австрії. На базі кафедри проводяться семінари за залучення фахівців з США, Ірландії, Німеччини. Організовано проведення виробничого стажування за програмою "Дружба без кордонів" (Франція).

       Доцент кафедри Ірина Кононенко приймала участь у курсі "Sustainable food production and consumption" (м. Вроцлав, Варшава) та проходила стажування в рамках проєкту "Capacity building of Ukraine researcher for sustainable livelihood: socio-economic development" (м. Варшава, Прльща).

     Старший викладач кафедри Олеса Охріменко була учасником воркшопу з покращення постачання рибопосадкового матеріалу дрібномаштабної внутрішньої аквакультури (м. Сарваш, Угорщина).

         Асистент кафедри Михайло Леуський проходив стажування на базі Вроцлавського природничого університету (м. Врацлав, Польща), де лише поглибив свої знання, але і поділився корисними навичаками та вміннями із колегами.  

  

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook