НА ФАКУЛЬТЕТІ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ВОЛОДИМИРОМ ГОНСЬКИМ

8 жовтня 2022 року

 

Напередодні Дня Захисників і Захисниць України, яке щорічно відзначається 14 жовтня, на факультеті конструювання та дизайну НУБіП відбулася зустріч із українським громадським діячем, публіцистом, заслуженим діячем мистецтв України та ще й провідним фахівцем Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку нашого університету Володимиром Гонським. Пан Володимир відомий багатьом як ведучий Євромайдану 2013-2014 рр.
C:\Users\olehm.DC002\Desktop\04.10.22 photo\IMG_2667.JPG
Зустріч відкрив декан факультету Зіновій Володимирович Ружило, який привітав шановного гостя. У свою чергу, Володимир Васильович Гонський поділився зі студентами факультету ОС "Бакалавр" та ОС "Магістр" своїми спогадами про Революцію гідності, спілкування з військовими, які боронять нашу державу від рашистської навали.
C:\Users\olehm.DC002\Desktop\04.10.22 photo\IMG_2695.JPG
Окрема увага була приділена вшануванню пам’яті українців, що відстоювали незалежність і свободу протягом Української революції 1917-1921 років. Перед учасниками пронеслися долі наших історичних героїв: холодноярівця Юрія Горліс-Горського, головного отамана Симона Петлюри, визволителя Криму Петра Болбочана. Вільні козаки, махновці, січові стрільці – всі вони стали героями натхненої оповіді.
C:\Users\olehm.DC002\Desktop\04.10.22 photo\IMG_2659.JPG
Пан Володимир не забув взяти з собою свою улюблену гітару. Разом зі студентами він заспівав «Червону калину» та «Червону руту», познайомив їх і зі старовинними піснями-романсами. Неперевершено звучала поезія Василя Симоненка у його виконанні. Насамкінець, він закликав усіх єднатися та вірити в нашу Перемогу!
C:\Users\olehm.DC002\Desktop\04.10.22 photo\IMG_2659.JPG

 

Доцент кафедри міжнародних 

 

відносин і суспільних наук
Грушецький Богдан Павлович
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook