Постерні презентації на кафедрі конструювання машин і обладнання

14 листопада 2022 року

14 листопада на кафедрі конструювання машин і обладнання відбулась постерна презентація кваліфікаційних робіт магістрів другого року навчання освітньо-наукової та освітньо-виробничої програм підготовки за спеціальністю 133 „Галузеве машинобудування”. Захід пройшов у дистанційному форматі із використанням сервісів Zoom.

Незважаючи на проблеми із електрозабезпеченням та інтернетом, з якими стикнулася більшість студентів та викладачів, захід відбувся! Ті ж, хто не зміг безпосередньо представити свої напрацювання за тематикою магістерських робіт з об’єктивних причин, передали свої презентації для оцінки членам комісії (завідувачу кафедри конструювання машин і обладнання, д.т.н., проф. Ловейкіну В.С. та професору цієї кафедри, д.т.н., проф. Ромасевичу Ю.О.).

 

 

У своїх виступах магістри представили результати своїх робіт, звернули увагу комісії на тих моментах, які представляють новизну, проінформували про наявність наукових публікацій за своїми тематиками та вказали які ще питання потребують доопрацювання. Звичайно різноманітність тем та досліджуваних питань не залишила комісію байдужою, було досить багато запитань. Відповіді студентів показали їх підготовленість як за тематиками магістерських робіт зокрема, так і загальний рівень знань у галузі інженерії.

 

 

 

 

 Проведення постерної презентації дало змогу оцінити ступінь закінченості магістерських робіт. Особливо це стосується студентів виробничого напрямку підготовки. Крім того, представляючи постери та відповідаючи на запитання членів комісії, студенти мали гарну можливість попрактикуватись перед фінальною і головною атестацією – захистом кваліфікаційних робіт, який відбудеться вже у грудні.

Насамкінець члени комісії подякували всім учасникам заходу та побажали їм подальших успіхів у навчанні.

 

Професор кафедри конструювання машин і обладнання

Юрій Ромасевич

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook