Бойова нагорода на грудях вчителя

9 лютого 2023, 16:00
    Мене часто запитують, як так виходить, що один з найменших за чисельністю студентів факультетів постійно один з лідерів у науковій чи навчальній роботі, спортивних баталіях чи мистецьких заходах. А відповідь проста. Керівництво факультету, науково-педагогічні працівники не повчають як робити, а показують на власному прикладі. Один з кращих у цьому відношенні заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи Олег Марус.
  Коли на нашу землю прийшла велика біда, російські загарбники порушили кордони нашої України, Олег Анатолійович один з перших добровольцем пішов до територіального центру комплектування та без бойового досвіду, без спеціальної підготовки став на захист рідного краю. Було важко. Коли я запитав, чи отримав вже зброю, то він відповів, що поки що довірили лопату. І це не жарт. Бо треба було насипати пісок та будувати укріплення, вчитися воювати.
  А далі були запеклі бої, гіркота відступу, радості перемоги та звільнення рідної землі. І всюди наш колега не ховався за спини, а власним прикладом, як і в університеті, показував як треба працювати. Зростала бойова виучка, збільшувалося число підлеглих та не змінювалося відношення до справи.
  Приємно, що керівництво Збройних сил України цінує роботу своїх підлеглих. Не залишився поза увагою і вклад Олега Анатолійовича. І від 16 січня груди наставника молоді, викладача буде прикрашати бойова нагорода, почесний нагрудний знак «Срібний хрест», яким нагороджують тих осіб офіцерського складу, які вміло керують діями підрозділу.
  Тож колектив факультету конструювання та дизайну щиро вітає Олега Маруса із заслуженою нагородою. Бажає йому подальших звитяг та з нетерпінням чекаємо на повернення з Перемогою.

Зіновій Ружило,
декан факультету

конструювання та дизайну 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook