Пропозиції з удосконалення ОНП «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» від представників академічної спільноти

2 лютого 2022 року

 Фундаментальна теоретична підготовка інженерів-конструкторів є обов’язковою складовою, базою для провадження їхньої професійної діяльності. У цьому контексті, комунікація між розробками ОНП та представниками академічної спільноти є надзвичайно важливим інструментом вдосконалення змісту ОНП.

Так співробітник відділу стійкості процесів Інституту механіки ім. С.П. Тимошенко Національної академії наук України, доктор фізико-математичних наук Хорошун Анатолій Сергійович звернувся до гаранта ОПН «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» проф. Ловейкіна Вячеслава Сергійовича з пропозицією додати до дисципліни «Теорія мехатронних систем», яка входять у план підготовки фахівців за ОНП, теми «Сенсори для вимірювання кінематичних характеристик (положення, швидкість, прискорення)». Це викликано тим, що провадження наукової діяльності, на рівні, що передбачає публікацію статей у міжнародних рецензованих виданнях, пов’язано із виконанням експериментальних досліджень. У цьому контексті інженери-дослідники, які виконують конструювання техніки, повинні бути підготовлені у частині проведення експериментальних досліджень для того, щоб підтвердити переваги та функціональні можливості розроблених і вдосконалених засобів сучасної техніки.

Професор кафедри конструювання машин і обладнання

д.т.н.¸ проф. Юрій Ромасевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook