Студенти освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» успішно склали атестаційний екзамен та отримають диплом бакалавра

15 червня 2023 року
15 червня 2023 року відбулася атестація фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання за спеціальністю 051 «Економіка» освітніми програмами «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» факультету інформаційних технологій з перевірки підготовки бакалаврів та присвоєння їм кваліфікації.
Изображение выглядит как в помещении, стена, одежда, мебельАвтоматически созданное описание
Захід розпочався із мотивуючого звернення від декана факультету, д.п.н., професора Олени Григорівни Глазунової, яка звернулася до студентів з напутним словом, побажала всім продемонструвати високі результати підготовки, а також представила склад Екзаменаційної комісії.
Изображение выглядит как в помещении, стена, стул, мебельАвтоматически созданное описаниеИзображение выглядит как в помещении, стена, человек, одеждаАвтоматически созданное описание
Для проведення державної атестації випускників денної форми навчання зазначених освітніх програм підготовки бакалаврів на підставі рішення Вченої ради НУБіП України від 22 грудня 2022 р (протокол №6), щодо визначення голів екзаменаційних комісій та Положення про екзаменаційну комісію (внесено зміни Вченою радою НУБіП України згідно протоколу № 5 від 22.12.2020 р.), наказу від 22 травня 2023  р. за № 520 була створена екзаменаційна комісія складі:
− Вдовенко Наталія Михайлівна, д.е.н., професор, завідувач кафедри
глобальної економіки, голова комісії;
− Клименко Наталія Анатоліївна, к.е.н, доцент кафедри економічної
кібернетики, заступник декана факультету, член комісії;
− Жерліцин Дмитро Михайлович, д.е.н., професор, завідувач кафедри
економічної кібернетики, член комісії;
− Кравченко Володимир Миколайович, д.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики, член комісії.
Секретарем Екзаменаційної комісії тим же наказом призначена Костенко Інна Сергіївна – д. ф. за спец. 051 Економіка, старший викладач кафедри економічної кібернетики.
 
Изображение выглядит как в помещении, стена, одежда, человекАвтоматически созданное описание
Екзаменаційна комісія працювала в змішаному форматі зі студентами. Студенти, що внаслідок воєнного стану в країні перебували за кордоном, подали завчасно відповідні підтверджуючі документи, як виключення, мали змогу здавати атестаційний екзамен онлайн та постійно мали знаходитися на зв’язку за допомогою сервісу Google Meet, де по завершенню мали пройти співбесіду.
Изображение выглядит как в помещении, Офисное здание, стена, письменный столАвтоматически созданное описание
 
Проведення атестації передбачало формат атестаційного екзамену на ЕНК https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=273, а за результатами була обов’язкова співбесіда з кожним з студентів випускного курсу.
 
Завдання атестаційного екзамену включали:
· демонстрацію навичок розв’язання складних спеціалізованих завдань та практичних проблем за спеціальністью 051 "Економіка";
· володіння знаннями та практичними інструментарієм економічної кібернетики, економічного аналізу та методиами економіко-математичного моделювання;
· закріплення уміння ефективно актуалізувати теоретичні та практичні надбання за спеціальністю 051 "Економіка";
· підтвердження навичок критичної оцінки тих чи тих наукових здобутків, власних думок та напрацювань;
· демонстрацію здатності до узагальнень, висновків, рекомендацій та їх обґрунтування; уміння грамотно викладати свої думки усно та на письмі, презентувати свою наукову та громадську позицію.
За підсумками атестаційного екзамену студенти-випускники факультету (спеціальність – 051 «Економіка» освітньої програми – «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка») продемострували позитивні результати. Екзаменаційна комісія визначила, що теоретична та практична підготовка студентів відповідає вимогам, поставленим перед фахівцями цього профілю, всі склали атестаційний екзамен та заслуговують присвоєння кваліфікації «бакалавр з економіки».
 
Вітаємо студентів із завершальним етапом навчання за ОС “Бакалавр” та позитивними результатами атестаційного екзамену! Далі отримання довгоочікуваних дипломів!
 
 
 
Інна Костенко,
старший викладач кафедри
економічної кібернетики,

секретар Екзаменаційної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook