Візит до бібліотеки: Роль академічної доброчесності для студентів спеціальності комп'ютерні науки

14 вересня 2023 року

 Бібліотека завжди була місцем, де студенти можуть знайти знання та джерела для свого навчання. Для здобувачів вищої освіти спеціальності «Комп'ютерні науки» вона стає особливо важливою, оскільки ця галузь вимагає актуальних та надійних джерел інформації для успішного навчання та досліджень. Так, здобувачі освіти КН-22001б, КН-22002б,  КН-22003б,    факультету інформаційних технологій відвідали наукову бібліотеку НУБіП України.

Замісник директорки наукової бібліотеки Маркова-Пипко Неллі Юріївна ознайомила студентів з правилами використання наукової бібліотеки, доступу до читальних і навчальних ресурсів. Також була надана інформація щодо веб-сайту бібліотеки та специфіку використання її електронного каталогу та репозитарію. Студенти дізналися про можливість використання бібліотечного сервісу "Електронна доставка документів".
Неллі Юріївна наголосила на ролі академічної доброчесності в навчанні студентів комп'ютерних наук. Вона зазначила, що академічна доброчесність включає в себе використання правильних джерел, чесне цитування та уникнення плагіату. Для студентів комп'ютерних наук, де інновації та розвиток нових технологій є невід'ємною частиною, академічна доброчесність особливо важлива. Надійність джерел інформації та обов'язковість чесного створення власних розробок визначають найкращий стандарт для майбутніх програмістів. Крім того, візит до бібліотеки допомагає студентам ознайомитися з різноманітними джерелами інформації, які доступні для них.
Також здобувачі вищої освіти разом з їх куратором відвідали читальний зал. Завідувач читального залу, бібліотекар I категорії Брагар Ольга Василівна зазначила, що саме тут студенти можуть зануритися в свої дослідження, працювати над різними проєктами та обмінюватися ідеями.
Візит до бібліотеки разом із куратором групи є важливим кроком для студентів спеціальності комп'ютерні науки. Він нагадує студентам про значення академічної доброчесності та надає можливість знайти актуальну та надійну інформацію для свого навчання та досліджень.
Дякуємо за цікавий проведений захід заступнику директора бібліотеки Неллі Юріївні Марковій-Пипко та співробітникам бібліотеки.
 
 
Володимир Харченко,
В.о. завідувача кафедри економічної кібернетики
куратор академічних груп,

спеціальності комп’ютерні науки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook