Участь кафедри економічної кібернетики у Food Day@ETH 2023

10 листопада 2023, 14:51

 Доцент кафедри економічної кібернетики Марина Негрей поділилася своїми враженнями від участі у Food Day @ETH 2023!

 
На Food Day @ETH 2023 я представила наше дослідження "Оцінка впливу російсько-української війни на українське сільське господарство: погляди на продовольчу безпеку". Під керівництвом професора Роберта Фінгера ми досліджували складний і важливий аспект впливу війни на сільське господарство України, зокрема на продовольчу безпеку. Наша робота викликала інтерес серед учасників, і ми отримали багато цінних коментарів та пропозицій для подальшого розвитку дослідження.
 
Крім того, я брала участь у семінарі "Best Practices for the Science-Policy Interface", де розглядали реальні і гіпотетичні ситуації взаємодії науковців і політиків. Цей семінар дозволив краще зрозуміти, як наукові дослідження можуть впливати на процес прийняття політичних рішень та як ми, як науковці, можемо сприяти цій взаємодії.
 
Food Day @ETH 2023 вразила своєю динамічністю та можливістю співпраці між різними сферами - академічними, промисловими, урядовими, міжнародними та громадськими організаціями. Ця подія дійсно сприяє інноваціям та розвитку досліджень в галузі харчових систем.
 
Особливо приємно було відчувати цікавість та підтримку учасників щодо українського аграрного сектору та наших земляків. Це свідчить про важливість наших досліджень і підтримку спільної мети - забезпечити продовольчу безпеку та розвиток українського сільського господарства.
 
Food Day @ETH 2023 створила чудову можливість для обміну думками та дослідженнями в галузі харчових систем і політики, і ми зацілюємося на подальшому співробітництві та розвитку наших досліджень. Дякую всім організаторам за цей неймовірний досвід!
 
Деталі про захід тут: https://shorturl.at/hyL38
 
Доцент кафедри економічної кібернетики
Марина Негрей 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook